Sportoplossing op kantoor

Wij helpen, leveren en ontzorgen. Maar we doen meer dan dat. We kijken naar een sportoplossing dat past binnen uw bedrijf en vitaliteitsdoelen. Elk bedrijf is anders wat vraagt om een op maat gemaakt plan. Hierbij geloven we in de kracht van flexibiliteit en deskundigheid. Met landelijke dekking aan gecertificeerde trainers, traint u op de gewenste: locatie, dag en tijdstip.


"Samen maken we het verschil"

 


First, we think

Nadat we kennis hebben gemaakt en we de nodige ins en outs over het bedrijf weten, gaan wij aan het werk. We vertalen wensen naar een op maat gemaakt programma waarin het behalen van resultaat voorop staat. In deze fase bekijken we welke vorm van trainen het beste bij jullie past.

Clinic
Eenmalige training


Pilot

Een afgebakende testperiode 

 

Trainen naar event
Een afgebakende periode waarin u traint voor een hardloopwedstrijd of obstakelrace

Programma
vast trainen met mogelijkheid tot verschillende trainingen
Samen werken aan vitaliteit

Of het nou gaat om één intensieve bootcamp, het doorlopen van een uitgebreid trainingsprogramma over een langere periode of het gezamenlijk trainen naar een evenement: inspanning in de buitenlucht blijkt al snel een effectieve vorm van teambuilding te zijn. Toegankelijk voor werknemers van ieder sportniveau, van beginner tot en met gevorderde sporters. Maak van de vrijdagmiddagborrel eens een vrijdagmiddagbootcamp en profiteer van de voordelen voor alle werknemers. Samen de uitdaging aangaan, flink afzien en maximaal presteren blijken gouden ingrediënten voor teambuilding. Zoekt u de kennis van een ervaren trainer en de motivatie, stimulans en gezelligheid van je collega's? Dan is trainen op kantoor iets voor jullie.

Samenwerken?

Samen maken we het verschil. Neem gerust contact op met Pieter Koch voor alle mogelijkheden die we u bieden. Een gesprek is geheel vrijblijvend en biedt extra informatie waar nodig. 

SAMEN DE MOGELIJKHEDEN BEKIJKEN?