ONZE KRACHT

Wij zijn The Bootcamp Club en hebben als missie het gezonder maken van zoveel mogelijk bedrijven en dragen graag bij aan een meer ontspannen werksfeer. En dat iedere dag weer. Wij weten als geen ander wat vitaliteit oplevert, vandaar onze drive om bedrijven te willen helpen die willen investeren in de gezondheid en welzijn van hun werknemers. Wij delen graag onze expertise om samen meer succes te behalen.

Door landelijke dekking garanderen wij trainingen op de gewenste locatie(s) en bieden wij flexibiliteit in dagen en tijden. De lessen zijn voor de beginnende tot gevorderde sporter en hierdoor voor alle werknemers toegankelijk. Teambuilding is een centraal onderdeel, maar ook individuele oefeningen komen aan bod. 

 

 

"Train samen met collega's 
op of bij kantoor"

 

 

  • Ontzorgen van organisatie bij operationele zaken van A tot Z (leveren van trainingsmateriaal; yogamatten, kickbokshandschoenen, vervangen van trainers bij ziekte, etc.);
  • Landelijke dekking en toegankelijk voor kleine organisaties tot grote corporates;
  • Ondersteuning bij de interne marketing voor de opstartfase en tijdens het traject. 

Samenwerken?

Samen maken we het verschil. Neem gerust contact op met Pieter Koch voor alle mogelijkheden die we u bieden. Een gesprek is geheel vrijblijvend en biedt extra informatie waar nodig. 

SAMEN DE MOGELIJKHEDEN BEKIJKEN?