City Bootcamp

heeft TBCC overgenomen

Zelfde trainers

zelfde kwaliteit

VITALITEIT OP DE WERKVLOER


Als werkgever is het verstandig om te investeren in vitale werknemers. Vitale werknemers hebben namelijk een positieve invloed op de business. Zij zijn productiever, meer betrokken bij de organisatie, verzuimen minder en gaan met een prettiger gevoel naar het werk. Investeer in vitaliteit, want gezonde en vitala werknemers betalen zich terug.

SPORTEN OP WERK MET THE BOOTCAMP CLUB


Speciaal voor bedrijven die willen investeren in de gezondheid en het welzijn van hun medewerkers, hebben we business bootcamp in het leven geroepen. Of het nou gaat om één intensieve bootcamp, het doorlopen van een uitgebreid trainingsprogramma over een langere periode of het gezamenlijk trainen naar een evenement: inspanning in de buitenlucht blijkt al snel een effectieve vorm van teambuilding te zijn. Toegankelijk voor werknemers van ieder sportniveau, van beginner tot en met gevorderde sporters. Maak van de vrijdagmiddagborrel eens een vrijdagmiddagbootcamp en profiteer van de voordelen voor alle werknemers. Samen de uitdaging aangaan, flink afzien en maximaal presteren blijken gouden ingrediënten voor teambuilding. Zoek je de kennis van een ervaren trainer en de motivatie, stimulans en gezelligheid van je collega's? Dan is trainen op kantoor iets voor jou. 

WAT WIJ BIEDEN


  • Sportoplossing voor organisaties op een locatie naar keuze of in de directe omgeving van de organisatie (trainingen zijn flexibel qua tijd, dag en locatie);
  • Ontzorgen van organisatie bij operationele zaken van A tot Z (leveren van trainingsmateriaal; yogamatten, kickbokshandschoenen, vervangen van trainers bij ziekte, etc.);
  • Landelijke dekking en toegankelijk voor kleine organisaties tot grote corporates;
  • Ondersteuning bij de interne marketing voor de opstartfase en tijdens het traject. 

 

 

 

 

 

SPORTEN OP KANTOOR?

Speciaal voor bedrijven die willen investeren in de gezondheid en
het welzijn van hun medewerkers, hebben we business bootcamp in het leven geroepen.

 

BEKIJK ONS AANBOD

 

BLOGS


CONTACT ZAKELIJKE TRAJECTEN


 

Amer - Business Bootcamp

Bel 073-7511486 of mail naar amer@citybootcamp.nl

Rik Wolfsen is verantwoordelijk voor zakelijke trainingen en vertelt graag meer over de mogelijkheden. Liever dat hij contact met u opneemt? 
Vul het contactformulier in via onderstaande button.

Samen werken we aan de vitaliteit op jullie werkvloer!

Contact