SPRING 'S IN THE AIR - HOE ZIET JOUW ACTIE ERUIT?

De lente is begonnen en dat is te merken. Niet alleen aan het weer, maar ook de trainingen in de buitenlucht. Mensen hebben de smaak weer te pakken. Jij ook? Ontwaak uit je winterslaap en haast je naar het park. Dit weer vraagt om een goede workout. En een gezonde dosis endorfine, die krijg je er helemaal gratis bij. Klinkt goed toch? Wij zeggen, DOEN! 

 

Om je wat extra te motiveren krijg jij een fluoriserend TBCC-shirt t.w.v. €25,- van ons cadeau als jij je maandelijks opzegbaar abonnement omzet in in jaarabonnement. Heb je een jaarabonnement? Verleng deze met een nieuw jaar. Extra optie: ga voor ons nieuwe 2-jarig abonnement met nog meer voordeel. En zoals je waarschijnlijk al hebt gelezen, jij als trouw lid krijgt extra voordeel ten opzichte van nieuwe klanten (profiteer van het oude tarief). Hieronder vind je alle informatie over onze tarieven en hoe je gebruik maakt van deze actie. 

 

BEN JE VOLTIJD STUDENT?
Speciaal voor jou  hebben we studentabonnementen. Op vertoning van je studentenkaart krijg je €10,- extra korting per maand op de reguliere basic abonnementsprijzen. 

KLEUREN SHIRTS
MANNEN: groen, geel oranje en blauw
VROUWEN: groen, geel, oranje en roze

De kleuren komen niet helemaal overeen met de werkelijke kleuren, maar we garanderen je, de echte kleuren zijn nog veel vetter!

Goed om te weten over deze actie

  • Om het omzetten en/of verlengen van jouw abonnement goed in te stellen in onze nieuwe omgeving doen we dit handmatig. Laat in onderstaand formulier jouw gegevens achter en we bevestigen je alle details per email. 
  • Let op met 'oude tarief' bedoelen onze tarieven van 1 mei 2018.
  • Na je aanvraag nemen wij contact met je op voor het TBCC-shirt.
  • En wellicht is het je opgevallen. We hebben nieuwe benamingen voor onze abonnementen.
    • Budget wordt Limited - 5 keer sporten per maand
    • Basic wordt Unlimited - onbeperkt sporten

Ja, ik wil mijn huidige abonnement omzetten/verlengen

Ik sport in de volgende regio

Het volgende abonnement wil ik aankopen/verlengen

 

 

 

 

 Klik op verzenden en je aanvraagt komt bij ons binnen (je ziet geen melding met verzonden). 

Onze klantenservice neemt zo snel mogelijk contact met jou op. Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, dan kun je ons bereiken via 0207606760 of info@thebootcampclub.nl

 

*Deze actie voor leden loopt tot en met 31 mei 2019