SPRING 'S IN THE AIR

De lente is begonnen en dat is te merken. Niet alleen aan het weer, maar ook de trainingen in de buitenlucht. Mensen hebben de smaak weer te pakken. Jij ook? Ontwaak uit je winterslaap en haast je naar het park. Dit weer vraagt om een goede workout. En een gezonde dosis endorfine, die krijg je er helemaal gratis bij. Klinkt goed toch? Wij zeggen, DOEN!


*Nu bij elk type abonnement een fluoriserend TBCC-shirt t.w.v. €25,- cadeau + kosteloos inschrijven t.w.v. €25,-. Neon is dé modetrend van 2019, so let's go and shine! Laat jij het park The Bootcamp Club kleuren? Schrijf je in en profiteer van dit aanbod. Hieronder vind je alle informatie over onze tarieven en hoe je gebruik maakt van deze actie.

BEN JE VOLTIJD STUDENT?
Speciaal voor jou hebben we studentabonnementen. Op vertoning van je studentenkaart krijg je €10,- extra korting per maand op de reguliere Unlimited abonnementsprijzen. 

KLEUREN SHIRTS
MANNEN: groen, geel oranje en blauw
VROUWEN: groen, geel, oranje en roze

De kleuren komen niet helemaal overeen met de werkelijke kleuren, maar we garanderen je, de echte kleuren zijn nog veel vetter!

Ja, ik word lid

Doorloop alle stappen en kies het gewenste lidmaatschap. Vervolgens nemen wij contact met je op voor het TBCC-shirt.


Waar denk je het meest te gaan trainen (natuurlijk mag je ook in de rest van het land bootcampen)?

Heb je nog vragen? Telefonisch helpen we je ook graag verder. Bel je ons dan even op 020-7606760? Of mail naar: info@thebootcampclub.nl. 

 

*Deze actie loopt tot en met 26 mei 2019