City Bootcamp

heeft tbcc overgenomen

  • Samen met vaste trainer naar persoonlijke doel trainen
  • Op maat gemaakte trainingen 
  • Dag, tijdstip en locatie naar keuze

Groepsdynamiek heeft vaak een positieve invloed op het te behalen sportresultaat. Nu is niemand gelijk en zijn er mensen die beter presteren als ze een toegewijde trainer hebben die honderd procent van de tijd met hen alleen bezig is. 

Zoek je ook een trainer die zich helemaal op jou richt? The Bootcamp Club kan je daarbij helpen. Of het nou een persoonlijke kickbokstraining, yogatraining of een bootcamp training is, The Bootcamp Club kan je op maat gesneden bedienen. Wil je iemand die steeds een uur alleen met jou aan de slag gaat? Een trainer die jouw zwaktes kent en het optimale uit je haalt? Meld je dan aan voor Personal Training!

NEEM CONTACT OP   

 

SUMMER READY 
Droogtrainen

Summer Ready is een personal training programma waarbij afvallen/strakker worden centraal staat. Wil je van het welbekende zwembandje af? Is het tijd om jezelf een gezonde leefstijl aan te leren? Kies dan voor het Summer Ready programma! Je personal trainer gaat samen met jou aan de slag om ervoor te zorgen dat jouw lichaam klaar is voor de zomer. Ook word je bijgestaan door een voedingsdeskundige. Tijdens een intakegesprek en tussentijdse evaluatie kijken we naar je eetgedrag en geeft onze voedingsdeskundige je tips waarmee je nog sneller je doel kunt halen. Voor, halverwege en na het traject word je gemeten, zodat je voorgang nog beter zichtbaar is! 

- 20 trainingen
- 3 weegmomenten (voor, halverwege en na)
- 1 intake + evaluatiegesprek met onze voedingsdeskundige
- TBCC gift

Kosten: € 1200,- (€ 240,- per maand op basis van 1x sporten per week)


GAINING
Massa toenemen

Gaining is een personal trainingsprogramma speciaal voor personen die meer spier(massa) willen krijgen. Kun je alles eten wat je maar wilt, maar kom je moeilijk aan? Wil je gespierder worden? Kies dan voor het Gaining programma! Samen met je personal trainer en voedingsdeskundige ga je aan de slag om in spiermassa aan te komen. Samen met je personal trainer doorloop je een op maat gemaakt schema waarmee spiergroei gestimuleerd wordt. Daarnaast zal onze voedingsdeskundige samen met jou aan de slag gaan om ervoor te zorgen dat jij de juiste voeding binnenkrijgt om aan te komen. Door middel van een intakegesprek en een tussentijdse evaluatie krijg je alle tips die je nodig hebt om je doel te behalen. Ook zal er voor en na het traject een meting plaatsvinden. 

- 20 trainingen
- 2 weegmomenten (voor, halverwege en na)
- 1 intake + evaluatiegesprek met onze voedingsdeskundige
- TBCC gift

Kosten: € 1200,- (€ 240,- per maand op basis van 1x sporten per week)


GETTING FIT 
Conditioneel fitter worden

Getting Fit is een personal training programma waarbij het verbeteren van je conditie centraal staat. Wil je met gemak een obstacle run kunnen afleggen? Altijd al willen weten waar je grenzen liggen en deze willen verleggen? Dan is het Getting Fit programma echt wat voor jou! Je personal trainer gaat er samen met jou voor zorgen dat je conditioneel fitter wordt. In overleg met je personal trainer stel je doelen waar je naartoe gaat werken. Een marathon, obstacle run of wil je 5 km kunnen rennen zonder bekaf te zijn? Alles is mogelijk!

- 10 trainingen
- 2 fittesten (voor en na)
- TBCC gift 

Kosten: € 600,- (€ 240,- per maand op basis van 1x sporten per week)


Tarief losse personal training:
op aanvraag beschikbaar