• Speciaal ontwikkeld voor fitnessprofessionals en personal trainers 
  • Gericht op outdoor functionele training zonder vaste apparaten
  • Bootcamp Instructeur opleiding bestaat uit vier opleidingsdagen 

The Bootcamp Club is in 2012 gestart met The Bootcamp Academy: een professionele kwalitatief hoogwaardige opleiding tot gecertificeerd Bootcamp Trainer waar je alleen wordt toegelaten als je een gedegen vooropleiding hebt afgerond (CIOS, ALO, AALO, Fit!Vak) of op het gebied van sport bent opgeleid door politie of defensie. Wij staan voor kwaliteit en zorgen ervoor dat onze trainers het hoogste niveau bereiken. The Bootcamp Club biedt de Bootcamp Instructeur opleiding aan in samenwerking met de AALO. 

Waarom de opleiding?
Als eerste echte Bootcamp-organisatie kennen wij het klappen van de zweep als geen ander. Wij geven al een paar jaar maandelijks 2.000 Bootcamp Trainingen op landelijk niveau, voor zowel consumenten als bedrijven. Wij weten dus goed wat wél en wat niet werkt.
De AALO Bootcamp Instructeur opleiding is speciaal ontwikkeld voor fitnessprofessionals en personal trainers. De opleiding is gericht op outdoor functionele training zonder vaste apparaten. Bij Bootcamp ligt de focus op het gebruiken van elementen uit de natuur of materiaal welke in de stad voorhanden ligt. AALO Bootcamp Instructeur varieert in cardiovasculair en krachttraining en wordt alleen buiten verricht.

Voor wie?
Benieuwd of jij de eisen voldoet? 
Neem contact op via studieadvies@aalo.nl of bel 088 1630 010.
Onze studieadvieseurs zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Wanneer?
Regio: Utrecht  -  Startdatum: zaterdag 3 november, zaterdag 18 mei
Regio: Amsterdam - Startdatum: zaterdag 2 februari
Regio: Randstad - Startdatum: zondag 7 oktober, vrijdag 22 maart

TARIEF: € 399,- inclusief studiemateriaal en certificaat.

SCHRIJF JE DIRECT IN

Of mail ons voor meer informatie.