PILOTGROEP STRAK PLAN JANUARI VOL
VOLGENDE MOGELIJKHEID: MEDIO MAART 2018

strak plan online
 • ELKE DAG ONLINE COACHING 
 • PERSOONLIJK TRAININGSPLAN
 • PERSOONLIJK VOEDINGSPLAN
strak plan online plus

Meest gekozen

 • ELKE DAG ONLINE COACHING
 • PERSOONLIJK TRAININGSPLAN
 • PERSOONLIJK VOEDINGSPLAN
 • ABONNEMENT THE BOOTCAMP CLUB
 • ONBEPERKT SPORTEN ALLE LOCATIES

strak plan pro
 • ELKE DAG ONLINE COACHING
 • PERSOONLIJK TRAININGSPLAN
 • PERSOONLIJK VOEDINGSPLAN
 • ABONNEMENT THE BOOTCAMP CLUB
 • ONBEPERKT SPORTEN ALLE LOCATIES
 • SMALL GROUP PROGRAMMA 
 • TWEE KEER PER WEEK TRAINEN
 • VASTE COACH EN VASTE GROEP

Vind je het ook de hoogste tijd om het lichaam te krijgen waar jij altijd al van hebt gedroomd? Op het gebied van voeding, training en coaching nemen we jou mee in een gezonde lifestyle. Als deelnemer van Strak Plan krijg je persoonlijke begeleiding van één van onze professionele coaches. Samen met je coach stel je je doelen op en ga je hard aan de slag richting jouw droomlichaam. Strak Plan is een resultaatgericht programma. 

Strak Plan Online
Dagelijks heb je via onze app contact met je persoonlijke coach. Jouw coach helpt jou op het gebied van een voedingsplan en trainingsschema. Om genoeg energie te hebben tijdens het trainen en veel resultaat te boeken is een voedingsplan van groot belang. Het mooie aan dit programma is dat je zelf bepaalt wat je eet zolang het maar binnen de “spelregels” valt die je coach je voorschrijft. Beweging is een essentieel onderdeel van Online en met jouw coach kijk je naar de de juiste balans tussen krachttraining en cardio. Aan jou de keuze waar je traint; bij de sportschool om de hoek, via online trainingsvideo's uit onze app of door buiten te trainen met The Bootcamp Club. Strak Plan Online past bij jou. Easy peasy! 

Strak Plan Online Plus
Er zijn talrijke manieren om te starten met bewegen. Maar where to start? Groepslessen versus trainen in je eentje? Tijdens een gezamenlijke workout is je doorzettingsvermogen vaak veel groter. Bij het volbrengen van een intensieve training verleg je je grenzen en krijg je een mentale boost. Dankzij een gezamenlijke les verbetert dus niet alleen je kracht, maar ook je uithoudingsvermogen. Dus: bootcamp op één van onze 200 locaties in Nederland. Online Plus bevat dezelfde coaching als Online. Naast de persoonlijke begeleiding krijg je ook een abonnement bij The Bootcamp Club. Het ideale aan Online Plus is dat jouw coach ook op de hoogte is van het trainingsaanbod van The Bootcamp Club en jou precies kan vertellen welk trainingen het meest effectief zijn. 

Strak Plan Pro
Vind je het lastig om tijd vrij te maken om te sporten. En weet je niet hoe te beginnen? Dat is ook helemaal niet nodig. Online Pro is een selectie van het beste: online coaching en small group training. Twee keer in de week train je met een vaste groep en met een vaste trainer. Deze trainer is tevens je persoonlijke online coach. Als dit geen cadeautje voor jezelf is weten wij het ook niet meer. Alle deelnemers van deze groep doen mee aan STRK PLN. Hierdoor zit je in een groep met gelijkgestemden en kunnen jullie het beste uit jezelf en elkaar halen. In deze twee trainingen staat krachttraining centraal. Deze krachttraining is in de vorm van Power Bootcamp. Denk hierbij aan barbells, dumbells, kettlebells, battleropes en vele andere attributen. Kortom, alles om je in shape te krijgen. Daarnaast ontvang je een abonnement van The Bootcamp Club. Hiermee kun je naast je vaste trainingen onbeperkt deelnemen aan de reguliere trainingen en specials. Zo boek je nog sneller resultaat. Strak plan, toch? 

Strak Plan Pro Amsterdam
Startdatum: maandag 16 april 2018 
Locatie: The Bootcamp Club Gym (Amsterdam Zuid)
Trainingsdagen: dinsdag en donderdag
Trainingstijd: 18:00 - 19:00 uur

Strak Plan Pro Utrecht
Startdatum: woendag 10 januari 2018
Locatie: Wilhelminapark
Trainingsdagen: woensdag en zaterdag
Trainingstijd: 19:00 - 20:00 uur (woensdag) en 9:30 - 10:30 uur (zaterdag) 
www.thebootcampclub.nl/nl/strakplan-utrecht

 

Neem contact met ons op

Ons hoofdkantoor

Strak Plan IJsbaanpad 9-12 1076 CV Amsterdam

Kantoortijden: 09:00 t/m 17:30

BTW-nummer: NL 822745550B01

(+31) 020 - 760 67 60

KVK-nummer: 50447009