STARTDATUM: Groningen 8 jan. en Amsterdam 14  jan. 

 

 

 

 


STRAKPLAN is een 12 weken durend programma waarin jij zoveel mogelijk progressie behaalt. Wat voor progressie dit is, hangt helemaal af van jouw doelstellingen. Die zijn op hun plaats weer afhankelijk van een aantal factoren, zoals tijd, familie, werk, geld en bijvoorbeeld locaties. 

OPZET

STRAK PLAN kan in zijn originele vorm als vrij heftig worden ervaren. Je kunt meteen instromen, maar als je het niet ziet zitten om direct aan een streng regime te beginnen dan hebben we hier een oplossing voor. We bieden namelijk een introductieprogramma aan. Hierin begeleiden we je stapsgewijs naar het instapniveau van STRAK PLAN. 

COACHING

Op het moment dat je STRAK PLAN aankoopt, krijg je een coach toegewezen. Deze zoekt, voordat het programma officieel begint, contact met jou om samen je doelstellingen te bepalen en jou hier alvast mee op weg te helpen. 

Hoe ziet het er algemeen uit? De coaching is in het begin intensiever omdat jij waarschijnlijk zelf met veel vragen zit. Daardoor zul je meer geïnformeerd moeten worden om het plan goed te kunnen volgen. In de loop van het programma ga je het zelf veel makkelijk vinden en is ons doel om jou alles zelf te kunnen laten doen. We leren jou iets voor langere termijn, dus niet alleen voor een periode van 12 weken. 

De coaches staan altijd open voor jouw vragen. Dit kunnen allerlei vragen zijn met betrekking tot de drie pijlers: voeding, training en lifestyle


VOEDING

Bij STRAK PLAN werken we met het loggen van de voeding. Dit zorgt ervoor dat jij (samen met je coach) inzage hebt in wat je binnen krijgt. Dit is essentieel voor progressie aangezien een "negatieve energiebalans" bijvoorbeeld pré is voor de doelstelling afvallen. 

We hebben een aantal spelregels, zoals het niet eten van koek, snoep en het drinken van alcohol. Verder ben je zelf vrij om te eten wat je graag wilt. We zetten je niet vast aan een strikt voedingsSCHEMA, maar een voedingsPLAN. De rode draad zijn wij, hoe je dit grotendeels invult ben je zelf vrij in. Belangrijk om te onthouden is dat elke concessie die jij maakt, effect heeft op je progressie. 


TRAINING

De trainingen bij STRAK PLAN zijn verschillend. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden en zo is ook elk lichaam anders. Daarnaast is ook elke weekagenda anders. Wij willen jou hierbij helpen om optimaal resultaat te behalen. Nogmaals, elke concessie die jij maakt heeft effect op het resultaat. 

Het is heel lastig hier een duidelijke lijn in te trekken, maar we proberen het je "simpel" uit te leggen. Sommige mensen willen afvallen en puur fitter worden. Dit kan met de bootcamptrainingen, maar dit kan ook door te sporten in de sportschool of bijvoorbeeld een thuisgym. Mocht je als doelstelling hebben om vooral je lichaam te shapen, dan is het al snel aan te raden om juist naar de sportschool te gaan. Hierbij kun je specifieke zones van het lichaam trainen. 

Wij hanteren sowieso een x aantal keer cardio per week. Dit varieert per doelstelling, maar houd bij het reguliere plan rekening met zes keer per week, voor je ontbijt, een cardiotraining. In onze verschillende pakketten varieert dit ook weer, waarbij bijvoorbeeld de introductie vooral gefocust is op voeding. 


CONCLUSIE

STRAK PLAN is niet niks! Het heeft effect op je leven en je moet hier zeker prioriteiten in gaan stellen. Doe je dit niet, dan gaat het flink tegenvallen. Zoals eerder gezegd, concessies mogen, maar dit heeft effect op je progressie. Het is niet niks, maar zeker aanpasbaar in zekere zin. We houden van een realistische kijk en kijken dus kritisch naar wat wel kan en wat niet kan.

 

strak plan® online
 • ELKE DAG ONLINE COACHING 
 • PERSOONLIJK TRAININGSPLAN
 • PERSOONLIJK VOEDINGSPLAN
strak plan® online plus

Meest gekozen

 • ELKE DAG ONLINE COACHING
 • PERSOONLIJK TRAININGSPLAN
 • PERSOONLIJK VOEDINGSPLAN
 • ABONNEMENT THE BOOTCAMP CLUB
 • ONBEPERKT SPORTEN ALLE LOCATIES

strak plan® pro
 • ELKE DAG ONLINE COACHING
 • PERSOONLIJK TRAININGSPLAN
 • PERSOONLIJK VOEDINGSPLAN
 • ABONNEMENT THE BOOTCAMP CLUB
 • ONBEPERKT SPORTEN ALLE LOCATIES
 • SMALL GROUP PROGRAMMA 
 • TWEE KEER PER WEEK TRAINEN
 • VASTE COACH EN VASTE GROEP

Neem contact met ons op

Ons hoofdkantoor

Strak Plan IJsbaanpad 9-12 1076 CV Amsterdam

Kantoortijden: 09:00 t/m 17:30

BTW-nummer: NL 822745550B01

(+31) 020 - 760 67 60
WhatsApp: 06 - 33 86 89 23
(ma - vr 09.00 tot 17.30)

KVK-nummer: 50447009