The Bootcamp Club Stadspark

Geschikt voor alle niveaus

Grootste outdoor sportbedrijf

Altijd een gratis proefles

 

  • Ervaren en gecertificeerde trainers met altijd persoonlijke en gerichte aandacht.
  • Iedere week kwaliteitstrainingen, programma’s en specials in het Stadspark.
  • The Bootcamp Club Stadspark geeft op verschillende niveaus training, dus voor iedereen toegankelijk.

Welkom in het grootste park van Groningen!

In het Stadspark, gelegen aan de zuidwestzijde van Groningen geven wij sinds een aantal jaar bootcamptrainingen. Sindsdien is het park geleidelijk uitgegroeid tot onze toplocatie met het grootste aanbod aan bootcamptrainingen en programma’s op alle tijdstippen en voor alle niveaus.

Het park ontstond in 1913 op basis van een vrijwilligersinitiatief met als doel een volkspark te creëren om bezoekers en recreanten een afwisseling te bieden van het stadsleven in het centrum van Groningen. Bestaande uit verschillende delen waaronder de weidse vijver met paviljoen aan de westkant, grasvelden en de renbaan in het midden en aan de oostzijde sportvelden en een ijsbaan biedt het Stadspark met elke training weer een frisse afwisseling op een nog onontdekte plek. Wat lijkt je leuk? Ochtendyoga aan de waterkant op een van de grote grasvelden met blik op de nieuwsgierig langs zwemmende zwanen? Of ben je wel in voor een pittige route door het hele Stadspark met tussenstops bij pittoreske bruggetjes, bankjes en avontuurlijke sluiproutes? Je hoeft niet te kiezen, want het kan hier gewoon allemaal.

In het voorjaar en de zomer vormt het Stadspark de standplaats voor onder andere evenementen als het Bevrijdingsfestival, Kingsland en verenigingslustra. Wat trainingen in deze periode tot een kleurrijke en extra gezellige belevenis maakt.

Doe je mee? 

BEKIJK DE TRAININGEN IN Stadspark

START DIRECT VANAF € 22,50

Contactgegevens