TBCC & SPARTAN

Kronkelige gangen, lastige kruipruimtes en ontelbare traptreden. En dit 5 km lang. Maar niet zomaar vijf kilometer. Vijf die je leven zullen veranderen. Klaar om het beest in jezelf naar boven te halen? Om iedereen omver te blazen en je een bootcamp-skills te testen? Dan hebben we goed nieuws voor je: The Bootcamp Club is officieel partner van SPARTAN! Samen brengen we de grootste obstakelrace ter wereld naar Nederland. Cool, hè? Wat betekent dat voor jou? Dat je je op zaterdag 20 juli lekker kunt uitleven. Met je vaste bootcampgroepje, als je dat wilt.

Als officieel training-partner van de Spartan Races in Nederland stoomt The Bootcamp Club mensen klaar voor deze Spartan Race. Zo zijn wij verantwoordelijk voor de Spartan Workout Tour; De komende maanden zal The Bootcamp Club in de grote Nederlandse steden gratis Spartan Bootcamps organiseren, waarmee deelnemers – van beginners tot gevorderden – kunnen kennismaken met obstakelracing. 

 
Wil je meer weten over deze samenwerking. Klik hier voor het persbericht.

8 WEEKS 2 SPARTAN

Twijfel je er toch aan of jij het zonder specifieke training wel haalt? Of wil je nu juist een keer een topprestatie neerzetten? Oké, dan kun je wel wat extra training gebruiken. Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie.

 

 

KICK-OFF WORKOUT TOUR

Klaar voor een goede warming-up? Doe zaterdag 20 april mee aan de kick-off van de Spartan Workout Tour. The Bootcamp Club verzorgt een zestig minuten durende full body workout en zet jouw spieren onder maximale spanning. Overwin alvast de eerste obstakels en onderwerp jezelf aan uitdagende bootcamp-oefeningen. Jij krijgt alvast een voorproefje van de race. En dat in de Johan Cruijff ArenA zelf! Een unieke kans. Dit wil je niet missen! Iedereen mag meedoen en deelname is gratis.

 

Datum: Zaterdag 20 april 2019

Locatie: Johan Cruijff ArenA

Tijd: 11:00 - 12:00 uur

  • GRATIS deelname

INSCHRIJVEN

 

SPARTAN WORKOUT TOUR

Kennismaken met ‘obstacle racing’? Dat kan! Wereldwijd organiseert Spartan de Workout Tour. In Nederland verzorgt The Bootcamp Club deze officiële introductie. Weet je niet zeker of deelname aan de Spartan Race ook voor jou is weggelegd? Geef je dan op voor dit spektakel. Op 4 mei 2019 zullen we verschillende steden verspreid door heel Nederland aandoen. In een uurtje geven we je tegen een bescheiden vergoeding van €10,- een goede indruk van wat je op zaterdag 20 juli in de Johan Cruijff ArenA kunt verwachten. Deelnemers krijgen ook een officieel Spartan-shirt. En mocht je besluiten een entreebewijs voor de Spartan-race aan te schaffen, dan krijg je de kosten van je deelname aan de Spartan Workout Tour weer terug. Deal? Check de website van Spartan en geef je op voor de Workout Tour!

Datum: 4 mei 2019

Tijdstip: 11:00 - 12:00 uur

Prijs: €10,- 

  • GRATIS Spartan-shirt
  • €10,- wordt in mindering gebracht op entreebewijs

STEDEN
Schrijf je in voor één van de volgende steden:

Alkmaar •  Amersfoort • Amsterdam • Assen • Delft  Den Bosch • Den Haag • Eindhoven • Groningen 

Haarlem • Hoofddorp  Leeuwarden • Leiden • Rotterdam • Utrecht • Zoetermeer • Zwolle

Inschrijven Workout Tour

Over Spartan Race
Met meer dan 250 evenementen in zo’n veertig landen op zes continenten in 2018 is Spartan de grootste obstakelrace (OCR) wereldwijd. Aan de Spartan Races doen jaarlijks ruim een miljoen deelnemers mee – op alle niveaus: van beginner tot gevorderd – en in totaal zijn er al vijf miljoen Spartans over de finish gekomen. Spartan gaat verder dan obstakelraces alleen, door het aanbod van onder andere gezondheidsproducten, trainingsprogramma’s, voedingsadviezen, podcasts, kleding en een televisieserie staat Spartan voor een lifestyle. Een lifestyle van de wereldwijd snelst groeiende sport. Spartan biedt drie race formats aan die variëren in afstand, het aantal obstakels en de uitdaging: Spartan Sprint (5 kilometer/20 obstakels), Spartan Super (13 kilometer/25 obstakels), Spartan Beast (20 kilometer/30 obstakels) en Spartan Ultra (50 kilometer/60 obstakels)