8 WEEKS 2 SPARTAN

De Spartan-race in de Johan Cruijff ArenA op zaterdag 20 juli is voor debutanten tot gevorderden, van jong tot oud en van hardlopers tot bootcampers. Zo’n vijf kilometer met ruim twintig obstakels kan iedereen namelijk aan. Twijfel je er toch aan of jij het zonder specifieke training wel haalt? Of wil je nu juist een keer een topprestatie neerzetten? Oké, dan kun je wel wat extra training gebruiken.

In acht weken train je één keer per week in een vaste formatie van maximaal zestien deelnemers naar het gezamenlijke doel: zegevierend over de finish van Spartan Race! Daarnaast adviseren wij minimaal één keer per week aan te sluiten bij een reguliere training. Je krijgt immers een Basic abonnement (onbeperkt sporten) voor twee maanden bij dit programma. Dit is niet voor niets. Tijdens de 8 Weeks 2 Spartan wisselen kracht- en conditionele oefeningen elkaar continu af. Je bouwt aan een ijzersterke conditie en krachtig fysiek. Net wat je nodig hebt om obstakels te behalen. Echter draait het bij sommige obstakels vooral om techniek. Door de juiste techniek toe te passen bespaar je heel wat energie. Handig om te weten en daarom onderdeel van het programma. En wat natuurlijk niet mag ontbreken tijdens de voorbereiding op Spartan: (kleine) obstakels! 


Yes, 8 Weeks 2 Spartan bereidt je op alles voor. Zo kun jij de diversiteit aan challenges zeker aan. Jij bent straks in staat om metershoge wanden te beklimmen, slingerend het einde van de monkeybar te halen en zonder moeite alle traptreden van het stadion te trotseren.

Tarief

      • € 275,-
      • Inclusief ticket t.w.v. €79,- en GRATIS Spartan hoodie t.w.v. €49,95

*Heb je momenteel een Budget of Basic abonnement, dan wordt deze gedurende het programma gepauzeerd.

Meld je aan

Klik voor meer informatie of om je aan te melden op één van onderstaande buttons.

ALKMAAR AMSTERDAM DEN BOSCH DEN HAAG EINDHOVENGRONINGEN HOOFDDORP JOHAN CRUIJFF ARENA ROTTERDAM  UTRECHT