The Bootcamp Club

Professioneel begeleid sporten, maximaal gericht op resultaat? Gezellig in groepsverband trainen naar je persoonlijke doel? En dat lekker in de natuur, zonder moeilijke toestellen en saaie loopbanden? Ga bootcampen!

Bij bootcampen wisselen we constant in fitness en cardio (intervaltraining), waardoor je al in een heel korte periode je grenzen flink verlegt. Door dit in de buitenlucht te doen is het effect nog groter dan dat je binnen gaat sporten. We werken aan conditie, kracht, souplesse en explosiviteit. En dat met het eigen lichaam als belangrijkste tool.

Met bijna 85.000 leden, meer dan 200 trainingslocaties en zo’n 3.500 trainingen per maand is The Bootcamp Club de grootste aanbieder van bootcamp training voor particuliere en zakelijke klanten in Nederland. 

Ons team

Ramses Jedeloo

Ramses Jedeloo

Ramses (1975) studeerde Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Hij werkte na zijn studie 10 jaar lang in de mediawereld als zelfstandig onderzoeker, consultant, docent, auteur, hoofdredacteur en uitgever. In 2010 besloot hij zijn twee grote liefdes, ondernemerschap en sport, te verenigen. Sindsdien is hij mede-eigenaar van The Bootcamp Club en is hij werkzaam als CEO.

Fleur Cossé

Fleur Cossé

Fleur (1985) studeerde Media en Informatie Management aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze is een sportfanaat pur sang (met de Amsterdam Marathon op haar naam!). Na werkzaam geweest te zijn bij verscheidende pr- en evenementbureaus heeft ze nu de best of both worlds gecombineerd in haar functie als Operationeel Directeur van The Bootcamp Club.

Pieter Koch

Pieter Koch

Pieter (1974) studeerde Marketing aan The New School for Information Services in Amsterdam. Van 2002 tot 2013 werkte hij in commerciële managementfuncties bij NedStat, La Perla International Living in Griekenland, Museum Kasteel Duivenvoorde en Phonecast Solutions. Vanaf 2013 richt Pieter zich als Sales Manager Zakelijke Markt bij The Bootcamp Club met vitaliteitsoplossingen op de zakelijke markt.

Evelien van Doorn

Evelien van Doorn

Evelien (Hoorn, 1991) vergezelt sinds begin 2013 het team na twee studies: Toerisme en Media, Informatie & Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze bijt zich vol enthousiasme vast in diverse projecten als de verkoop in de binnen- en buitendienst tot aan het schrijven van content voor marketing gerelateerde uitingen. De rest van de tijd geniet ze enorm van de reuring op kantoor en de radslagen die iedereen maakt.

Tarek Othman

Tarek Othman

Tarek (1987) heeft na zijn CIOS-opleiding in Haarlem een opleiding Bedrijfsadministratie gevolgd. Hierna is hij in een technische salesfunctie in de telecom beland. In 2012 begon de sportwereld hem weer te trekken en besloot hij daar iets mee te doen. Hij is begonnen als personal trainer en freelance trainer bij The Bootcamp Club en inmiddels bij ons in dienst als Hoofd Trainer.


Mike Rebel

Mike Rebel

Mike (1985) studeerde communicatie en vervolgens marketing NIMA B te Amsterdam. Tijdens zijn studie is hij altijd al actief geweest in de sport en heeft hij de kans gekregen verschillende sport opleidingen eigen te maken. Na 3 jaar gewerkt te hebben als Online Marketeer heeft hij de overstap gemaakt naar The Bootcamp Club waarin hij zijn marketing kennis kan combineren met zijn passie voor sport.


Kevin Roossien

Kevin Roossien

Kevin (1980) heeft na zijn bachelor Sportmanagement gewerkt als accountmanager, ZZP’er in (loopbaan)coaching/ training en is de laatste jaren verantwoordelijk geweest voor een Achmea Health Center. Na een decennium van hard werken in de gezondheidsbranche, was het tijd om een jaar de wereld rond te reizen. Nu hij weer terug is, doet hij wat hij het leukst vindt, bij The Bootcamp Club: sporters boeien en binden.Jean Paul

Jean Paul

Jean-Paul (1971) is na zijn studie Marketing Management aan de slag gegaan als financieel adviseur particulieren en bedrijven. Begin 2003 heeft hij zich als zelfstandig ondernemer in de financiële dienstverlening in Zeeland gevestigd. Sport is altijd een belangrijke factor geweest in zijn leven. Na afronding van diverse sportopleidingen weet hij met veel plezier en ambitie zijn ervaringen vanuit 20 jaar zakelijke dienstverlening en kennis van de sport te combineren met het opzetten van de The Bootcamp Club in de regio Zeeland en omgeving. Motto: "Age is no barrier. It's a limitation you put on your mind.

Rachel van Duijn

Rachel  van Duijn

Rachel (1986) heeft na haar opleiding Commerciële Economie werkervaring opgedaan bij verschillende organisaties waaronder Rabobank, IT en promotiebedrijven voor goede doelen. Bij deze functies lag de focus op sales. Gedurende haar lidmaatschap bij The Bootcamp Club zag zij steeds meer in hoe belangrijk vandaag de dag de relatie tussen sport en werk is. De combinatie van sport, organiseren en marketing is dan ook een fantastische nieuwe uitdaging om aan te gaan.


Jeffrey Warmerdam

Jeffrey Warmerdam

Jeffrey (1992) heeft Bewegingswetenschap gestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Tijdens zijn bachelor volgde hij een minor Sport en liep hij stage bij AFC Ajax. Hij specialiseerde zich meer in de sportieve kant van het menselijk bewegen tijdens zijn Master. De kennis die hij tijdens zijn studie heeft opgedaan brengt hij nu in praktijk als trainer van The Bootcamp Club.