• VACATURE: TRAINER EMMEN

VACATURE: TRAINER EMMEN

Even voorstellen: wij zijn The Bootcamp Club. Naast onze uitstraling van geluk (klavertje vier) staan wij ervoor om iedereen, elke dag een beetje gezonder te maken! Mensen helpen naar een plezieriger leven door middel van het geven van bootcamp trainingen!
 
Bootcampen doen wij door heel Nederland, maar jij zal te maken hebben met de trouwe leden uit Emmen! Deze plaats wordt vertegenwoordigd door een aantal strijders onder leiding van Kevin! Wie is Kevin? ‘Het hart’ van The Bootcamp Club in het Noorden. Als regiomanager is hij het meest betrokken en altijd op zoek naar nieuwe dingen. Dit doet hij niet alleen voor de club maar ook in zijn eigen leven.
 
Emmen wordt momenteel bezet door een team van 4 toppers. We hebben Ivan: de machine. 100% fit en een echte fitness-addict. Een vakidioot die zijn trainingen tot in de puntjes voorbereidt en iedere training jou verrast met nieuwe oefeningen of technieken. Daarnaast hebben we Annelies, een echte vakvrouw. Naast haar bootcamp trainingen geeft ze ook yoga en die combinatie laat ze zien in de parken en bossen van Emmen en omstreken. Zij zorgt ervoor dat je je absoluut fitter voelt na een paar trainingen! Ook hebben we Johan. Hij is niet weg te slaan uit de parken en bossen, maar sinds de laatste tijd inzetbaar als invaller. Al dik 4 jaar actief en hij traint met jou tot het uiterste! Last but not least: Jeffrey, onze jongste telg. Onze rookie die vakkundig zijn trainingen voorbereidt en jouw laten zweten en zwoegen tot het einde! Kan jij dit team naar het volgende level brengen? Dan zoeken wij jou!
 
Waar Bootcampen we?
In Emmen zijn we op verschillende plekken actief en we zijn altijd opzoek naar nieuwe plekken! Veelal trainen we bij het prachtige parkachtig ingerichte plein: het Raadhuisplein in het centrum van Emmen. Ook zijn we actief bij hét recreatiepark in Erm: Ermerstrand. Naast deze prachtige plekken, zijn onze Bootcamp trainingen ook te vinden bij de wielerbaan en de boslaan!
 
Waar zijn we naar op zoek?
We zijn niet op zoek naar mensen die een baan zoeken. We zijn opzoek naar mensen die sport uitstralen! Trainers met een passie voor fitness waarbij het motto is om energie en wilskracht over te dragen op onze leden! Wij zijn opzoek naar groepsbeesten en voorbeeldfiguren! Herken jij jezelf al?
 
Daar horen natuurlijk ook een aantal skills bij!
Ben je in het bezit van een Fitness A-diploma of ben je geschoold door Defensie? Is het jou op het lijf geschreven om training te geven op ieder niveau? Dan ben jij onze nieuwe aanwinst!
 
Wanneer je ons team komt versterken, bieden wij jou:
  • Enkele uren per week;
  • Gezellige, informele en dynamische werksfeer;
  • Het uitbouwen van je lessen en uren;
  • Het opdoen van ervaring en werken aan je ontwikkeling als trainer!
  • Toegevoegd op : 25-09-2017

Reageer

Login of registreer om een reactie achter te laten.

Reacties (0)