• Vacature: Sales Manager Business Bootcamp | 36-40 uur

Vacature: Sales Manager Business Bootcamp | 36-40 uur

Vacature Sales Manager Business Bootcamp
Met ruim 100 trainingslocaties en maandelijks 2.000 trainingen op de particuliere en zakelijke markt is The Bootcamp Club het grootste bootcamp bedrijf van Nederland. Dat willen we graag zo houden. Sterker nog, we willen hard doorgroeien. De stip op de horizon is gezet en we barsten van de innovatieve ideeën. Zin om met ons mee te groeien en te bouwen aan The Bootcamp Club 2.0? Wij zijn per direct op zoek naar een Sales Manager Business Bootcamp voor ons hoofdkantoor in Amsterdam.

We hebben als missie het gezonder maken van zoveel mogelijk mensen én bedrijven en voor onze zakelijke markt zijn wij op zoek naar een ervaren Sales Manager met een vlotte babbel. Iemand met overtuigingskracht en die weet over te brengen wat vitale werknemers opleveren. Om vervolgens bedrijven aan ons te binden.

Wekelijks verzorgen wij Business Bootcamps voor bedrijven als: Arla, Heineken, HEMA, ING en WE Fashion, maar we doen dit ook voor kleinere bedrijven. Van een eenmalige clinic tot aan vast trainen, we bieden verschillende mogelijkheden aan onze klanten. Samen met de klant kijk jij naar de beste invulling van het traject op basis van wensen, maar houdt de sales in gedachten. 

Vitaliteit en gezondheid is een veelbesproken thema binnen bedrijven. The Bootcamp Club helpt graag bedrijven die willen investeren in de vitaliteit en gezondheid van hun medewerkers. Op basis van jarenlange ervaring hebben wij een sterk vitaliteitsconcept ontwikkeld en delen wij graag onze expertise met andere bedrijven. We zijn het grootste outdoor sportbedrijf van Nederland zowel voor de particuliere en zakelijke markt. Dit willen we graag zo houden. Sterker nog, we willen nog harder groeien. Wij zien enorme potentie in onze zakelijke markt en jij gaat ons helpen naar the next level! Intern en extern groeien. 

Wie zoeken wij?
Ben jij in het bezit van een gezonde dosis overtuigingskracht? Zie jij het als een uitdaging om klanten langdurig aan ons te binden? Ben je een geboren netwerker en loop je net een stapje harder om klantrelaties te onderhouden? Dan lijk jij te passen in ons winning team. Zorg jij ervoor dat targets ruimschoots worden gehaald en moeten we ons zorgen maken over de toenemende klantenstroom door jouw komst? Ben je daarnaast ook nog eens sportief en is buiten sporten helemaal jouw ding? Dan pas jij zéker bij ons! 

Binnen de dynamische omgeving van The Bootcamp Club ben jij verantwoordelijk voor de zakelijke markt en rapporteer je rechtstreeks aan de Algemeen Directeur. Niemand zal je voor de voeten lopen om nieuwe klanten te binden, maar wij verwachten wel een groot verantwoordelijkheidsgevoel en gezonde dosis doorzettingsvermogen. 


Wat wij van je verwachten

-       Je bent in staat zelfstandig onze salesactiviteiten verder uit te bouwen

-       Een flexibele instelling en ondernemend karakter

-       Passie heeft voor verkoop en je beschikt over scoringsdrift

-       Dat je het leuk vindt om in een klein team te werken

-       Affiniteit heeft met buitensport

 

Je ervaring / profiel

-       Aantoonbaar succesvolle ervaring in buitendienst;

-       Ervaring met leadgeneratie;

-       Ervaring met het sluiten van deals;

-       Communicatief zeer vaardig;

-       Sportief

 

Wat bieden we jou?

-       Contract van 40 uur per week ;

-       Doorgroeimogelijkheden bij een bedrijf in ontwikkeling;

-       Marktconform basissalaris met zeer aantrekkelijke bonusregeling;

-       Altijd en overal gratis sporten bij The Bootcamp Club;

-       De tijd van je leven!
 

Tot slot: je bent een sociale teamplayer die perfect in de organisatie past; je luncht en sport graag mee.

Interesse? Stuur een mail met CV en motivatie naar Rik Wolfsen via algemeen@thebootcampclub.nl

  • Toegevoegd op : 08-01-2020

Reageer

Login of registreer om een reactie achter te laten.

Reacties (0)