• VACATURE: MOMMY (2B) BOOTCAMP TRAINER DEN BOSCH

VACATURE: MOMMY (2B) BOOTCAMP TRAINER DEN BOSCH

Wij zoeken een nieuwe mommy bootcamp trainer om ons team te versterken! Met meer dan 90.000 leden, circa 200 trainingslocaties en zo’n 3.500 trainingen per maand is The Bootcamp Club de grootste aanbieder van bootcamp training aan particuliere en zakelijke klanten in Nederland. Dat willen we graag zo houden. Sterker nog, we willen doorgroeien en onze klanten nog meer keuze in ons lesaanbod geven.

 

The Bootcamp Club heeft naast het reguliere trainingsaanbod ook een aantal trainingen die specifiek zijn ontwikkeld voor vrouwen tijdens en na de zwangerschap. Momenteel zoeken wij trainers om deze lessen in onze regio te kunnen geven.

 

Heb jij ervaring met sport en ook affiniteit met (aanstaande) moeders? Kun jij groepen enthousiasmeren? Vind je het leuk om jouw kennis over te brengen? Ben je in het bezit van minimaal een Fitness A diploma en wil je je verder ontwikkelen als trainer Mommy (2B) Bootcamp? Wij geven je voorlichting over de specifieke do's and don'ts om mommies & mommies to be te trainen.

  

Dan willen wij jou heel graag leren kennen. Als je verder ook nog onvermoeibaar, creatief en flexibel bent, dan lijkt het ons duidelijk: jij hoort in ons team en wij willen jou graag de kans geven om binnen ons bedrijf te shinen!

 

Geïnteresseerd? Stuur dan een email met jouw cv, korte elevator pitch en foto naar sanker@thebootcampclub.nl en hopelijk mogen we jou snel ontmoeten!

 

Wat kunnen we bieden:

-      Meegroeien met bedrijf;

-      Gezellige, informele en dynamische werksfeer;

-      Uitbouwen van je lessen en uren;

-      Inspiration Day om jouw kennis op peil te houden en te verbeteren.

 

Ben jij freelance trainer en zou je wel een of meerdere uren voor ons willen werken? Stuur ook dan je gegevens + motivatie door naar bovenstaand adres en wij nemen contact met je op.

 

Wat verwachten we van jou:

-      Je bent leergierig en enthousiast;

-      Je bent een groepsbeest en voorbeeldfiguur;

-      Je bent een health & fitness freak;

-      Je bent een doorzetter en creatieveling;

-      Je straalt passie en plezier uit;

-      Je bent zelfstandig en hebt hoge betrokkenheid voor bootcamp en de deelnemers;

 

Ben je enthousiast? Kijk voor meer informatie over The Bootcamp Club op www.thebootcampclub.nl.

 
  • Toegevoegd op : 24-10-2018

Reageer

Login of registreer om een reactie achter te laten.

Reacties (0)