• Tijd voor kwaliteit

Tijd voor kwaliteit

‘Kwaliteit is geen daad, maar een gewoonte’, aldus Aristoteles. Zo is het maar net. Streven naar steeds betere bootcamps zit in ons DNA. Daar hoeven we geen schouderklopje voor, dat mag je als lid van de club van ons verwachten.

We trekken er sinds een tijdje nog meer tijd voor uit om ons aanbod te verbeteren. Het kan dus zijn dat je de lokale hoofdtrainer ineens bij je training zit aanschuiven. Ja, ja, onaangekondigd controleren wij onze trainers op kwaliteit.

Daarnaast zijn we extra scherp op het opleidingsniveau van onze bootcamp instructors. Door middel van inspiratiedagen spijkeren we hun kennis constant bij. En we hebben een beloningssysteem geïnstalleerd om ze aan te sporen nog meer hun best te doen.

Uiteindelijk gaat het erom dat jij, onze zeer gewaardeerde bootcamper, steeds blijer van ons wordt. Mochten er onverhoopt zaken zijn waar je tegenaan loopt, aarzel dan niet het ons te laten weten. We zijn op werkdagen bereikbaar op 020 7606760 en via info@thebootcampclub.nl krijg je altijd binnen 24 uur een reactie.

  • Toegevoegd op : 20-06-2018

Reageer

Login of registreer om een reactie achter te laten.

Reacties (0)