The Bootcamp Club traint Peijnenburg naar vitaalste bedrijf van Nederland

Peijnenburg is uitgeroepen tot vitaalste bedrijf van Noord-Brabant. Meervoudig Olympisch zwemkampioen Pieter van den Hoogenband overhandigde de prijs in juli aan het bedrijf. Peijnenburg houdt haar personeel onder meer vitaal door een gezonde leefstijl op en naast de werkvloer. Dit wordt gedaan door sta-bureaus, het inschakelen van personal coaches om actieplannen te maken, maar ook door een uur buiten te sporten met een trainer van The Bootcamp Club.
 
Het korte ziekteverzuim bij Peijnenburg ligt op één procent, ver onder het landelijk gemiddelde van 4%. Het bedrijf uit Geldrop maakt ook kans op de titel van Vitaalste Bedrijf van Nederland. Eind dit jaar wordt duidelijk of de producent van onder andere ontbijtkoeken deze titel wint. De trainer van The Bootcamp Club motiveert en begeleidt het personeel met een wekelijkse training.
 
Sporten met je collega’s
Een ervaren en gecertificeerde trainer van The Bootcamp Club verzorgt een training rondom het bedrijf. Door direct voor de deur te trainen, op een tijdstip dat het beste uitkomt, is er nauwelijks een drempel en dit zorgt voor optimale motivatie en resultaat onder de werknemers. De trainer zorgt ervoor dat iedereen meekomt, is zeer alert op blessures en geeft deskundig advies waarmee iedereen zijn persoonlijke doel kan halen.
 
The Bootcamp Club geeft ruim 300 zakelijke trainingen per maand aan verschillende bedrijven door heel Nederland. Of het nou gaat om één intensieve bootcamp, het doorlopen van een uitgebreid trainingsprogramma over een langere periode of het gezamenlijk trainen naar een evenement; samen sporten verbindt. Van T-Mobile in Arnhem ICS, Isala in Zwolle, ING in Rotterdam, WE in Utrecht tot aan Blokker in Amsterdam. Bootcamp helpt Peijnenburg en deze bedrijven niet alleen bij het verlagen van het ziekteverzuim, maar het verhoogt ook de productiviteit, verlaagt het stressniveau en zorgt voor meer focus en heeft effect op de teambuilding.
  • Toegevoegd op : 30-08-2017

Reageer

Login of registreer om een reactie achter te laten.

Reacties (0)