• The Bootcamp Club: “Bij de AH Sportactie zijn we er voor iedereen!”

The Bootcamp Club: “Bij de AH Sportactie zijn we er voor iedereen!”

The Bootcamp Club geeft zo’n 3500 trainingen per maand door heel Nederland. En al die trainingen worden nu ook in het zoeksysteem van de AH Sportactie ingevoerd. Maar niet alleen dat, ook alle AH-medewerkers in Nederland krijgen de kans om aan te haken bij de populaire sport!

“Wij hebben ons meteen aan de hele actie verbonden, omdat we de doelstelling volledig onderschrijven”, zegt Evelien van Doorn, communicatiemanager bij The Bootcamp Club. “Heel Nederland aan het sporten krijgen, daar willen we heel graag aan bijdragen.”

Lokaal verbinden

De structuur van de organisatie sluit perfect aan bij de AH Sportactie. Van Doorn: “We zijn dan wel groot, met onze 85.000 leden, maar we vinden het lokaal verbinden, het sociale netwerk, ontzettend belangrijk. En we denken dat we een ideale aanvulling kunnen bieden op het aanbod van de sportclubs die deelnemen aan de AH Sportactie.” En dat willen ze ook de komende jaren verder uitwerken samen met NOC*NSF en Albert Heijn.

AH-winkels

Ook de mensen die bij Albert Heijn werken, worden meegenomen in de actie. Van Doorn: “Zo organiseren we momenteel billen-/buik-/bonus bootcamps voor het winkelpersoneel van de AH winkels. En volgende week zijn de medewerkers van het Ahold-kantoor aan de beurt. Activatie zowel binnen als buiten de winkel! ” Iedereen kan meedoen! Want er zijn trainingen op talrijke niveaus. Ga het eens proberen!

Boekingssysteem

De outdoor organisatie heeft zelf een geavanceerd online boekingssysteem, te gebruiken via desktop en app. “Voor onze deelnemers is het zo laagdrempelig en eenvoudig om met veel variatie bij ons te kunnen inschrijven voor trainingen. Om nu mee te doen aan de actie was het voor ons daarom een voorwaarde, dat het AH Sportactie-systeem gekoppeld wordt aan ons boekingssysteem. En dat is gelukt!” Deze koppeling merken de sporters overigens niet, die melden zich gewoon aan via de AH Sportactie en zij komen daarmee ook niet blijvend met hun gegevens in het systeem van The Bootcamp Club terecht.

  • Toegevoegd op : 12-09-2017

Reageer

Login of registreer om een reactie achter te laten.

Reacties (0)