• Gezocht: trainers door heel Nederland

Gezocht: trainers door heel Nederland

wij zijn The Bootcamp Club en onze missie is om iedereen, elke dag, een beetje gezonder én gezelliger te maken. Ons logo is tenslotte niet voor niets een klavertje vier, het universele symbool voor geluk. We helpen mensen hun leven te verrijken. Dit doen we door bootcamp trainingen aan te bieden, door de inzet van health coach sterren en door zelf af en toe de entertainer uit te hangen om mensen aan het lachen te maken. Nu niet gelijk denken dat we een lachertje zijn, we nemen ons werk natuurlijk wel serieus. We hebben een hoop fitnesskennis in huis en willen dit graag met anderen delen, onder andere door een merk te promoten dat creativiteit, energie en fun uitstraalt.  

Ons merk wordt door een awesome team als een pitbull bewaakt en met veel liefde uitgebouwd. Ons team bestaat uit 30 medewerkers en 6 franchisenemers door heel Nederland. Samen geven wij 3.500 Bootcamp trainingen per maand aan zo'n 90.000 sporters. Wie je daarvoor nodig hebt? Een sterrenteam van inspirators, gepassioneerde professionals en creatieve opschudders.
 

Door heel Nederland zijn we voor onze bootcamp trainingen op zoek naar mensen die sport uitstralen. Trainers met een passie voor fitness, met als motto: energie en wilskracht over te dragen op onze leden. Ben jij een: doorzetter, groepsbeest, health & fitness freak, creatieveling, inspirator en een voorbeeldfiguur? Dan pas jij perfect in het plaatje van een Bootcamp Trainer (M/V).


Kun jij groepen enthousiasmeren? Vind je het leuk om jouw fitness obsession over te brengen? Ben je in het bezit van een Fitness A-diploma of ben je geschoold door Defensie? Lijkt het je leuk om beginnende sporters, moeders en superfitte mensen sportief uit te dagen? Dan willen wij jou heel graag leren kennen. Als je verder nog onvermoeibaar, creatief en flexibel bent dan lijkt het ons duidelijk, jij hoort in ons team en wij willen jou graag de kans geven om binnen ons bedrijf te shinen.
 

Wanneer jij ons team komt versterken bieden we jou:

- +/- 10 uur (of meer) per week (loondienst), of enkele uren freelance;

- De kans om mee te groeien in een jong en dynamisch bedrijf;

- Een gezellige en informele werksfeer; - Binnen én buiten lesgeven en het uitbouwen van lessen;

- Het opdoen van ervaring en werken aan je ontwikkeling als trainer.


Tijdens de Bootcamp Instructeur-opleiding van de AALO en The Bootcamp Club trainersdagen brengen we het TBCC DNA over en leren we je de fijne kneepjes van het bootcamp-vak. Stuur een mailtje met je cv, een foto en een korte motivatie (6 regels) naar jwarmerdam@thebootcampclub.nl en wie weet zien we je snel tijdens de castingdag op 21 februari van 13.00 tot 16.00 uur.

Kijk voor meer informatie over The Bootcamp Club op www.thebootcampclub.nl.
  • Toegevoegd op : 07-02-2018

Reageer

Login of registreer om een reactie achter te laten.

Reacties (0)