The Bootcamp Club Hoornseplas

Geschikt voor alle niveaus

Grootste outdoor sportbedrijf

Altijd een gratis proefles

 

  • Ervaren en gecertificeerde trainers met altijd persoonlijke en gerichte aandacht.
  • Iedere week kwaliteitstrainingen, programma’s en specials aan de Hoornseplas.
  • The Bootcamp Club Hoornseplas geeft op verschillende niveaus training, dus voor iedereen toegankelijk.


Bootcamp Hoornseplas Groningen

Bootcampers kunnen zowel hun trainingshart als hun hart voor de natuur ophalen bij onze trainingen aan de Groningse Hoornseplas. Sinds een aantal jaar behoort deze plek tot een van onze trainingslocaties en wij durven wel te beweren dat het ook één van de mooiste is.

De plas, een uitloper van het Paterswoldsemeer, werd gegraven aan het einde van de vorige eeuw en is in 2013 aangevuld met nieuwe wandelpaden en zandstranden. De Hoornseplas verdient een warm plekje in ieder bootcamphart door haar diversiteit aan trainingsmogelijkheden. Je vindt hier daadwerkelijk alles: van uitgestrekte grasvelden en stranden tot afgezonderde eilandjes (in de zomer leuk te bereiken door er tijdens een training heen te zwemmen), klimrekken, speeltuintjes, bomen, hekken en parkeerplaatsen. Dit alles wordt tijdens de trainingen nog verrijkt door adembenemende zichten op vogelzwermen, de op- of ondergaande zon en de rustige ligging van het water.

Een niet te vergeten highlight van de Hoornseplas is haar uitnodigende brug de Nij-dam die de plas van het Hoornsemeer scheidt. Bootcamps hier beginnen of eindigen vaak met een rustige loop over de brug om de juiste intenties voor een krachtvolle bootcamp te zetten of om deze even bewust af te sluiten met een gevoel van voldaanheid.

Kom je de prachtige natuur opsnuiven tijdens een van onze trainingen?
 

BEKIJK DE TRAININGEN IN Hoornseplas

START DIRECT VANAF € 22,50

Contactgegevens