Gaan trainingen door bij slecht weer? Kan ik een proefles doen? En met welk abonnement 
kan ik onbeperkt trainen? Alle antwoorden op de meestgestelde vragen tref je hier aan. 
Als je vraag er niet bij staat neem contact op met onze klantenservice.

FAQ Limited-abonnement

Hoe betaal in een Limited abonnement?

Limited jaar vooruitbetaald
Het volledige bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven. Daarnaast krijg je voordeel op het abonnementstarief als je voor deze betaalmethode kiest. Dit voordeel is verwerkt in het getoonde bedrag. 

Limited jaar maandelijkse incasso
Vanaf het moment dat je lid wordt tot het einde van de maand betaal je abonnementskosten naar rato. Vanaf de eerste hele maand gaat het abonnement (twaalf maanden) in en wordt het maandbedrag iedere maand in de eerste week afgeschreven. 

Maandelijks flexibel
Vanaf het moment dat je lid wordt tot het einde van de maand betaal je abonnementskosten naar rato. Vervolgens wordt het maandbedrag iedere maand in de eerste week afgeschreven. 

 
Kan ik met een Limited-abonnement bij alle locaties van The Bootcamp Club meedoen?

Ja, dat is mogelijk. Als je de app opent kun je standaard het rooster bekijken van de club waarbij jij ingeschreven staat. Om je in te schrijven voor trainingen op verschillende locaties moet je het volgende doen. 

  • Log in via de app
  • Klik rechtsboven op de pijltjes
  • Klik op ‘+’ rechtsboven
  • Kies de club waar jij wilt sporten
  • Klik op ‘aan Mijn Clubs toevoegen’
  • Ga terug naar het beginscherm
  • Klik op ‘rooster’
  • Selecteer bovenaan de gewenste datum en locatie.
  • Klik op de training en reserveer je plek.

Op de website heb je een overzicht van alle locaties. Als je op de locatie klikt kan je het rooster van deze locatie bekijken. Klik hier om naar het overzicht te gaan.

 
Is het mogelijk om met een Limited-abonnement meerdere keren per week te sporten?

Met een Limited-abonnement kun je vijf keer sporten per maand. Het is aan jou of je vijf keer in één week sport of dat je de trainingen verspreid over de hele maand. Op de website vind je onder ‘training’ het aanbod van trainingen. Klik hier voor het aanbod van trainingen.

 
Wat gebeurt er met mijn huidige abonnement als ik een nieuw abonnement afsluit?

Allereerst dien je voor een nieuw (jaar)abonnement contact met ons op te nemen per mail of telefoon. Wij verwerken vervolgens jouw verzoek handmatig en plakken het nieuwe abonnement achter je huidige abonnement. Start je liever op een ander moment, dan is dat ook mogelijk. Heb je nog credits op het moment dat je een nieuw abonnement afsluit? Laat het  abonnement dan later ingaan, zodat je je credits eerst op kunt maken. Als alles verwerkt is, ontvang je van ons een bevestiging per mail.

 
Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Stuur een mail naar info@thebootcampclub.nl voor het opzeggen van je abonnement. Vermeld hierin je voor- en achternaam, de regio waar je sport, het e-mailadres waarmee je ingeschreven staat en de reden van opzegging. Wist je dat je je abonnement ook tijdelijk kunt bevriezen?

In geval van een langdurige ziekte, blessure, zwangerschap of een andere oorzaak waardoor je geen gebruik kunt maken van jouw abonnement, kun je het abonnement tijdelijk bevriezen. Dit met een minimale duur van 4 weken. Mail naar info@thebootcampclub.nl, vermeld de gewenste begin- en einddatum van de bevriezing en geef je reden op. Wij proberen jouw verzoek binnen twee werkdagen te beantwoorden. 

 
Wat gebeurt er met de credits van mijn rittenkaart als ik een abonnement afsluit?

Heb je nog credits op je account staan en wil je overstappen naar een abonnement? Pas de ingangsdatum aan naar de gewenste dag, zodat je voldoende tijd hebt om je credits eerst op te maken. Doe dit door tijdens de aankoop  in het aankoopsysteem de startdatum van je nieuwe abonnement te wijzigen naar de gewenste datum.


 
Klantenservice
Bekijk onze veelgestelde vragen

Alle antwoorden op de veelgestelde vragen tref je hier aan

Hoe kunnen we je helpen?

Bel ons op 020 760 6 760 of vul het contactformulier in

Abonnement ontbinden

Bekijk hier hoe je je abonnement kunt ontbinden