•  Guilty Pleasure: Gebakken pita chips

Guilty Pleasure: Gebakken pita chips

 

LOVE AT FIRST BITE. We breken de week met zelfgebakken pitachips.  Meer dan een beetje zout hebben deze chipjes niet nodig en dan vormen ze een heerlijk verantwoorde snack. Ook zijn ze erg lekker om te gebruiken in plaats van tortillachips of gebruik ze om in de chili con carne of guacamole te dippen. Het beste van allemaal? Ze zijn in no-time klaar!

wat heb je nodig?

  • 3 volkoren pitabroodjes
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • 1 theelepel zeezout

Hoe maak je het?

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Snijd de pitabroodjes in vier partjes en trek ze uit elkaar. Wij raden je aan om dit met een keukenschaar te doen. Je zou moeten eindigen met een totaal van 24 driehoeken.
  3. Meng in een kleine kom de olijfolie, het knoflookpoeder en het zeezout.
  4. Gebruik een kwast om het oliemengsel op elke kant van de pitabroodjes te borstelen.
  5. Leg de pitabroodjes op een bakplaat en zorg ervoor dat ze elkaar niet overlappen en bak ze ongeveer 5 minuten. Vergeet ze niet om te draaien en nog 5 minuten bakken. Let goed op omdat ze gemakkelijk kunnen aanbranden.
 

Enjoy!

  • Toegevoegd op : 12-02-2020

Reageer

Login of registreer om een reactie achter te laten.

Reacties (0)