• Geen excuses meer, ga aan de slag!

Geen excuses meer, ga aan de slag!

Tijd is prioriteit. Zo, dat is een open deur! Oh, ja?! Wat dacht je hiervan: zonder weerstand geen glans. Cliché? I know! Maar zó waar. Verhoog het belang van sporten. Vecht je door tegenslagen heen. Gegarandeerd succes. Oké, nog eentje dan: waar een wil is, is een weg.

Ja, dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Ik moet gewoon elke dag naar mijn werk, hoor ik je denken. Je bedoelt net zoals al die mensen die wél sporten? Ik begin al om acht uur, werp je er tegenin. Dan ben je vroeg klaar en kun je sporten, zou ik zeggen.

Jouw secretaresse is niet af te remmen in het plannen van afspraken? Natuurlijk wel, jij bent de baas. Drie keer per week zet je zelf ‘bootcamp’ in je agenda, zodat je tijdens de lunch los kunt. Niemand die je mist, dat kroketje krijgen ze zonder jou ook wel naar binnen.

En je vindt dat, als de kinderen op bed liggen, je het wel verdiend hebt om jezelf in de bank te begraven. Netflix aan, zak chips erbij en lurken aan een colaatje… even me-time. Wanneer kom je anders aan jezelf toe? Oh, dus bootcampen is niet in jezelf investeren?!


Nou ja, bootcampen wil je op zich wel. Maar de eerstvolgende locatie is te ver weg. Even tussendoor sporten zit er dus niet in. Oh, nee? En als we je nou garanderen dat we bij jou om de hoek zullen starten als jij voldoende mensen hebt verzameld om met je mee te doen?


Tijd is kostbaar. Gezondheid ook. Match! Heb je geen tijd om voor je werk te gaan sporten? Ga daarna. Lukt dat je ook niet? Ga aan tafel met je HR-manager en probeer haar te overtuigen van bootcamp @ work. Zit dat er niet in? In het weekend zijn we er ook voor je.

Weet je, er zijn honderden redenen om niet aan de slag te gaan. En wij hebben ze allemaal al eens gehoord. Maar wat nou als je gewoon wél je best doet om te gaan sporten? Gezondheid is het grootste goed, alle smoesjes niet te bootcampen ten spijt. Tijd is prioriteit.

  • Toegevoegd op : 30-05-2018

Reageer

Login of registreer om een reactie achter te laten.

Reacties (0)