• BANANENBROOD

BANANENBROOD

Bananenbrood is én blijft mega populair. De variaties vliegen uit de oven; chocola, pindakaas, noten, wortel, courgette. Als de basis staat, zijn de opties oneindig. Zin in een bananenbrood with a touch of apple?

Wat heb je nodig:

  •   120 gram havermout
  •   1 geraspte appel
  •   4 bananen
  •   4 eieren
  •   Kaneel
  •   Handje rozijnen

 

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe alle alle ingrediënten in een kom en mix tot een vloeibare substantie. Leg een vel bakpapier in de cakevorm en giet het beslag erin. Tip: verkreukel het bakpapier van te voren. Op deze manier blijft het bakpapier beter zitten. Zet de cakevorm in de oven voor circa. 25 min. Check of het bananenbrood gaar is door er een satéprikker in te prikken. Is de prikker schoon als je ‘m er uit haalt? Dan is je bananenbrood klaar. Laat de cake vervolgens goed afkoelen. Aanvallen maar!

 

Tip: Leg een plak bananenbrood eventjes tussen de grill. Geloof ons, hij smaakt nu nog beter ;-)

 

 

 
  • Toegevoegd op : 29-11-2018

Reageer

Login of registreer om een reactie achter te laten.

Reacties (0)