• 5 zomerse sportitems op een rij

5 zomerse sportitems op een rij

Sporten in de zomer: je hoofd wordt rood, je haar plakt aan je gezicht, het zweet loopt langs je voorhoofd. Als het even kan blijf je er het liefst toch een beetje charmant uitzien. Met vijf onderstaande items ben jij helemaal klaar om deze zomer te vlammen. Bovendien kan leuke sportkleding je net dat beetje extra motivatie geven om naar het park te gaan en te werken aan jouw killerbody.

T-shirts/Top
Het belangrijkste van je sportkleding is dat deze ademt. Vermijd puur katoen, dit neemt zweet op maar voert het niet af. Kies liever voor dri-fit kleding, zo koel je voldoende af tijdens het sporten. Zorg er vooral voor dat je kleding lekker zit. Vooral in de zomer wil je niet dat jouw kleding knelt of schuurt. Dit belemmert niet alleen je bewegingen maar ook je bloedsomloop.

Zomer of winter een zwarte top kan altijd, maar van dit heerlijke weer worden we allemaal blij en dat mag gezien worden, toch? Wat extra kleur in je kast is daarom een must. Is jouw garderobe al summer ready? Met ons voorjaarsshirt helemaal. Sluit nu een abonnement af en krijg één van onderstaande T-shirts cadeau (daarnaast betaal je geen inschrijfgeld). Ben jij al lekker met ons aan het trainen? Koop jouw shirtje via de website voor €24,95 of de app met 50% (200 punten). Welke kleur is jouw favoriet? www.thebootcampclub.nl/voorjaarsactie

        
Voorjaarsactie        

Korte broek
Melkflessen? We hebben er allemaal last van. Maar als je in lange broek blijft lopen krijg je nooit dat bronze kleurtje. Hup, time to show those legs. Vind je het vervelend als je bovenbenen tegen elkaar aan schuren? Compenseer dan met een driekwartlegging. Tegenwoordig heb je mesh modellen, lekker luchtig!

                
Bidon
Hè bah, is aan het eind van de training jouw water ook altijd warm? Vul voor je naar de training gaat jouw bidon met ijsklontjes. Gooi hem lekker vol zodat je tijdens de training lekker een ijskoud slokje kan nemen. Vergeet ook zeker niet genoeg water te drinken vóór je naar de training gaat. Er zijn ook flessen die je drinken extra lang koel houden, zoals die van Chilly’s. Ook qua looks scoren deze bidons hoge punten.   

      


Sportjack
Overdag warm, maar frisjes als je ’s avonds naar de training fietst en erna weer naar huis gaat? Hardloopjacks zijn winddicht maar toch ademend. Ideaal! Bovendien is het veel slimmer om verschillende laagjes aan te doen dan één dikke trui. Zo kun je altijd weer een laagje extra aandoen mocht het erg afkoelen.

       


Sportsokken
Sokken saai? Met Happy Socks maak je zelfs van jouw sportoutfit een sokkenfeestje. Want ook goede sokken zijn belangrijke bij jouw ideale sportoutfit. Een goede sportsok beschermt je huid tegen wrijving in je schoenen en absorbeert ook een groot deel van het zweet. Doei blaren! Vooral de pasvorm is belangrijk. Te klein en je nagels groeien in (jaks) en bij te grote sokken krijg je alsnog die

       
  • Toegevoegd op : 09-05-2018

Reageer

Login of registreer om een reactie achter te laten.

Reacties (0)