• 5 Ingredient Friday: Toast met biefstuk en truffelkaas

5 Ingredient Friday: Toast met biefstuk en truffelkaas

Vandaag in een nieuwe 5 Ingredient Friday: Het vervolg van onze kerstrecepten! En deze keer hebben wij een hoofdgerecht voor jullie in petto. Hertenlapjes met truffelkaas op een sterrentoastje. Binnen een kwartier staat deze kerstmaal op de dinertafel en het ziet er ook nog eens superleuk uit! Of het ook zo lekker smaakt? Dat gaan we nog niet verklappen ;)

 

Benodigdheden:

  • 4 sneetjes wit casino
  • 80 gr hertenlapjes
  • 200 gr kruidenkaas truffel
  • 8 veldsla bolletjes
  • 4 cherrytomaatjes
 

Bereidingswijze:

  1. Snij 4 sterren uit het casinobrood en rooster deze in de pan aan allebei de kanten mooi goudgeel.
  2. Bak ondertussen in een andere pan de hertenlapjes in boter of olie 2 minuten per kant rose. Je kan ze natuurlijk ook bakken hoe jij ze het liefst wilt.
  3. Verdeel de plakjes kaas over de hertenlapjes en wacht 1 tot 2 minuten tot de kaas is gesmolten.
  4. Leg veldsla op de toast en leg de hertenlapjes erop. Maak het af met wat cherrytomaatjes, serveer ze op een bord en klaar is je hoofdgerecht!
 

Merry christmas!

 
  • Toegevoegd op : 20-12-2019

Reageer

Login of registreer om een reactie achter te laten.

Reacties (0)