• 5 Ingredient Friday: Jalapeñoburger

5 Ingredient Friday: Jalapeñoburger

Hola jalapeño! Eén van de bekendste chilipepers zijn de scherpe jalapeño pepers. Deze mexicaanse peper is ideaal om je gerechten wat meer pit te geven. Spicy! Vandaag hebben wij een heerlijk en makkelijk recept voor je samengesteld met deze peper, een jalapeñoburger met avocado en crème fraîche. De laatste twee ingrediënten zorgen voor een frisse smaak. ...

 

Wat heb je nodig?

  • 4 jalapeñoburgers
  • 1 limoen
  • 125 g crème fraîche 
  • 1 eetrijpe avocado
  • 4 kaiserbroodjes
 

Bereidingswijze:

  1. Verhit de (grill)pan zonder olie of boter en bak de jalapeñoburgers 12 minuten. Keer ze halverwege om.
  2. Boen de limoen school. Rasp ondertussen de groene schil en pers de vrucht uit. Meng het limoenrasp en de helft van het limoensap met de crème fraîche.
  3. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snij de avocado in blokjes en meng de rest van het limoensap met avocado.
  4. Snijd de kaiserbroodjes doormidden en besmeer de onderste helften met wat crème fraîche. Beleg met de burgers en avocado. Schep de rest van de crème fraîche erop en dek af met de bovenste helften van de broodjes.


Enjoy!



 
  • Toegevoegd op : 04-10-2019

Reageer

Login of registreer om een reactie achter te laten.

Reacties (0)