• 5 Ingredient Friday: Garnalencocktail met guacamole en mango

5 Ingredient Friday: Garnalencocktail met guacamole en mango

Kerst is onderweg en wij staan te trappelen om onze heerlijke 5 ingredient kerstrecepten met met jullie te delen! Vandaag op het menu? De welbekende garnalencocktail, maar dan in een nieuw jasje, literally. Deze garnalencocktail met avocado en mango eet je namelijk uit een tortilla! Binnen 30 minuten staat dit heerlijke voorgerecht op tafel. Zet je oven maar vast aan, want dit wordt smullen

 

Benodigdheden (4 personen):

  • 4 mini tortilla’s
  • Mango in plakjes
  • 1 Avocado
  • 4 el Mambo cocktailsaus
  • Roze garnalen
  • (Eventueel wat romaine sla)
 

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Druk de tortilla’s goed in de ovenbakjes en bak ze 6 tot 8 minuten krokant. Haal ze daarna uit de bakjes en laat ze afkoelen.
  3. Smeer de mangoblokjes in met een beetje olie en bak deze ongeveer 2 minuten per kant. Wanneer er grill streepjes ontstaan weet je dat ze goed zijn!
  4. Snij de avocado open en haal het vruchtvlees eruit. Prak het vruchtvlees samen met een eetlepel mambosaus tot een guacamole. Breng het op smaak met wat peper. 
  5. Schep de garnalen door de rest van de mambosaus. (3el)
  6. Zet de tortilla schaaltjes op de borden en schep er de guacamole en eventueel de sla in. Verdeel als laatste de mango en garnalen over de schaaltjes en je voorgerecht is helemaal klaar!
Enjoy!
  • Toegevoegd op : 13-12-2019

Reageer

Login of registreer om een reactie achter te laten.

Reacties (0)