5 Ingredient Friday: Frozen yoghurt pindakaas cups
Wij waren op zoek naar een manier om een alledaags ontbijtje om te toveren naar een heerlijk verwen ontbijtje! And guess what? We did! Vijf ingrediënten, liefde en een beetje geduld is wat je nodig hebt om deze Healthy Frozen Yoghurt Pindakaas Cups te maken. Ze zijn ook ideaal als tussendoortje of als toetje na het eten. Are you ready for something heavenly?
Benodigdheden voor negen cups:
- 500 gram 0% vet griekse yoghurt
- Cupecakevormpjes
- 1 eetlepel honing
- 100 gram pindakaas*
- 50 gram blauwe bessen
Bereidingswijze:
- Meng in een grote kom de griekse yoghurt en honing. Verdeel het mengsel vervolgens tussen de 16 cupcake-vormpjes in je muffinbakje.
- Verdun vervolgens de pindakaas in de magnetron gedurende 40-60 sec en verdeel dan met een theelepel de pindakaas in elke cupcake vorm. Garneer de cups daarna met bosbessen.
- Zet de cups in de vriezer en laat ze hierin minstens 2 uur staan.
- Wanneer je ze uit de vriezer haalt. Laat ze dan eerst even 20 minuten afkoelen voor je ze serveert.
Maak ze de volgende keer met fruit te maken in plaats van pindakaas, een lekkere frisse combinatie! Maar eerst genieten van deze creatie. Enjoy!
*Het gebruik van 100% pindakaas is de beste optie. Dit is pindakaas die gemaakt is van alleen maar pinda’s
- Toegevoegd op : 29-11-2019
Reageer
Login of registreer om een reactie achter te laten.