• 5 Ingredient Friday: Ei wrap

5 Ingredient Friday: Ei wrap

Vandaag in een nieuwe 5 Ingredient Friday, de perfecte snelle lunch meal. Heb je weinig tijd maar wil je toch voedzaam eten? Dan is onze Egg Wrap de oplossing. Heel simpel, je maakt gewoon een omelet, rolt daar je favo ingrediënten in en that’s it! Een tip van TBCC: Bak je omelet s’ ochtends en beleg hem pas op je werk, zo blijven je ingrediënten lekker vers en knapperig. Met welke ingrediënten maak jij de egg wrap?



 

Dit heb je nodig:

  • 2 eieren
  • plantaardige melk
  • handje spinazie
  • 2 plakjes kipfilet
  • 1 tomaat
 

Zo maak je het:

  1. Klop de eieren luchtig met wat peper en zout en een scheutje (plantaardige) melk.
  2. Pak een goede anti aanbakpan, verwarm wat olie en giet je eitjes in de pan. Bak een mooie ronde wrap door beide kanten een paar minuutjes goudbruin te bakken.
  3. Snij ondertussen de tomaten in kleinen stukjes
  4. Leg de wrap op een bord en beleg in het midden met de spinazie, kipfilet en tomaten.
  5. Rol op en klaar is je egg wrap. Enjoy!
  • Toegevoegd op : 06-12-2019

Reageer

Login of registreer om een reactie achter te laten.

Reacties (0)