• 10 tips om gemotiveerd te blijven!

10 tips om gemotiveerd te blijven!

Iedereen kent het wel. Je start met volle moed, maar na enkele weken komt de sleur er toch weer in. Je hebt nog een verjaardag, borrel of je hebt echt geen zin. Met onderstaande tips kun jij het verschil maken voor jezelf. Make it happen!

1. Stel een realistisch doel voor jezelf
Als je weet waar je het voor doet dan maakt dat al een groot verschil. Zorg wel dat je realistische doelen neerzet. Na vier bootcamps heb je nog geen sixpack. Weet je niet zeker of je doel realistisch is dan kan je dat altijd vragen aan de trainer.

2. Zorg voor variatie
Bij bootcamp doen we altijd verschillende oefeningen, zo houden we het spannend, leuk en uitdagend. Ook je lichaam krijgt hierdoor een extra impuls. Ga een keer uit je comfort zone en doe een intensiteit hoger of doe een keer mee met een Kickbox Bootcamp. Gegarandeerd spierpijn!

3. Samen trainen
Bij bootcamp werken we veel samen en heb je elkaar geregeld. Hierdoor leer je snel nieuwe mensen kennen die vrienden kunnen worden. Je kunt natuurlijk ook met een vriend of vriendin starten met bootcampen. Hierdoor sleep je elkaar omstebeurt mee naar de training en ben je samen voldaan na de bootcamp.

4. Ken en let op jouw valkuilen
Ken je eigen valkuilen. Waarom is het de vorige keer niet gelukt om te starten of om te blijven sporten? Zet ze op een rij en bedenk zelf een oplossing. Kom je er niet uit? Vraag het dan aan de trainer of in een reactie hieronder. Wij zijn er om jou te motiveren! 

Het hele jaar door fit zijn? Profiteer dan nu van onze speciale actie: 10-ritten voor maar €40,-. 

5. Maak een afspraak met jezelf om te gaan trainen
Blokkeer minstens twee uur per week in je agenda, zodat je geen excuus meer hebt om niet te gaan trainen omdat je geen tijd hebt. Afspraak is afspraak. Zie het als een afspraak met je bootcamp trainer. En ja, dit kun je thuis uitleggen! 

6. Sport wanneer je geen zin hebt
Houd je aan de afspraken die je met jezelf en de bootcamp trainer hebt gemaakt. Een goed excuus bestaat niet. Als je ondanks dat je geen zin had toch gaat dan voel je je pas echt goed daarna. En terecht! Je kunt dan trots zijn op jezelf.

7. Summer bodies are made in winter
Als jij wilt gaan stralen in de zomer, dan is het belangrijk om daar goed de tijd voor te nemen. Iedereen die er fit en vitaal uitziet in de zomer is zeker in de winter gestart. Begin dus op tijd. Nu is dus het perfecte moment om met bootcamp te starten.

8. Abs are made in the kitchen
Strakke buikspieren ga je niet halen als je alleen maar 10.000 crunches gaat doen. De buikspieren heb je waarschijnlijk wel. Deze spiergroep komt genoeg aan bod bij bootcamp. Om ze te zien moet het vetrandje eraf. Als je dus teveel/ongezond eet dan ga je je buikspieren niet zien. Weet je niet goed wat gezond is? Vraag het onze trainers of stel je vraag hieronder. We helpen je graag.

9. Zie de voordelen
Hou de voordelen goed in het zicht. Als je regelmatig meedoet aan een bootcamp dan zal alles in het dagelijks leven makkelijker gaan. Je wordt sterker, krijgt meer conditie en je zal beter gaan slapen. Uitgerust de dag beginnen komt steeds dichterbij.

10. Beloning
Is het hard werken? Zeker! Daar mag je jezelf dan ook voor belonen. Als je bijvoorbeeld vier weken twee keer per week hebt gebootcampt ga dan (gezond) lunchen bij een leuk tentje. Of koop een nieuwe sportbroek als je enkele kilo’s bent verloren. Je hebt dan altijd iets om naar uit te kijken.

Als je deze tips allemaal gebruikt dan kom je er wel. En onthoud, wij zijn er om jou te helpen dus als je nog een vraag hebt, stel hem hieronder!

Geïnspireerd door alle tips? Profiteer dan nu van onze speciale actie: 10-ritten voor maar € 40,-. 

  • Toegevoegd op : 24-10-2017

Reageer

Login of registreer om een reactie achter te laten.

Reacties (0)