The Bootcamp Club Amsterdam

Geschikt voor alle niveaus

Grootste outdoor sportbedrijf

Altijd een gratis proefles

 

  • Altijd persoonlijke begeleiding door gecertificeerde trainers
  • Zo'n 50 trainingen in Amsterdam 
  • Outdoor en indoor locaties
  • Low, medium en high intensity traingen, dus voor iedereen toegankelijk
  • Altijd een gratis proefles

Contactgegevens

The Bootcamp Club Amsterdam

Bootcampen in Amsterdam? The Bootcamp Club geeft trainingen verspreid door de hele stad. Zo kun je bij acht verschillende locaties terecht en is er altijd wel een plek bij jou in de buurt. Wel zo fijn, toch? Met meer dan vijftig trainingen in de week, is er de mogelijkheid om elke dag te komen sporten. En dat lekker in de natuur! Een frisse lucht en wisselende omgeving krijg je er gratis bij. Wij zijn dan ook van mening dat er geen enkele training op kan tegen een training in de buitenlucht. The Bootcamp Club is het grootste outdoor sportbedrijf van Nederland, maar in Amsterdam bieden we ook de optie om binnen te trainen in onze TBCC Gym. Weer of geen weer? Voor elk wat wils!


STAP IN OP HET GEWENSTE NIVEAU
We faciliteren een ruim aanbod aan lessen met verschillende intensiteit. Zo hebben we bijvoorbeeld: low, medium en high intensity bootcamps. Kort gezegd: onder low intensity bootcamp verstaan we een training ingericht voor de beginnende sporter. Conditie en kracht worden op een verantwoorde manier opgebouwd. In de training wisselen we activiteit af met meerdere rustmomenten. Rangschik jij jezelf als een gemiddelde sporter? Doe mee aan de medium intensity bootcamps. Met minder rustmomenten en hogere snelheid. Is niks te gek voor jou en zet jij nog een tandje bij? Daag jezelf maximaal uit met een high intensity bootcamp. 


DE TRAINING 

Onder begeleiding van gecertificeerde trainers, train je in de reguliere bootcamps aan je conditie, kracht, souplesse en explosiviteit. En dat met het eigen lichaam als belangrijkste tool. Fitness- en cardio-oefeningen (intervaltraining) wisselen elkaar af. In korte periode verleg je flink je grenzen. Hierdoor wordt het sporten steeds leuker. We houden niet vast aan een programma, waardoor je gemakkelijk instroomt. Elke training is weer anders, maar natuurlijk komen bepaalde oefeningen altijd terug.

Naast reguliere bootcamps geven we ook specials. Dit zijn trainingen waarbij we klein trainingsmateriaal gebruiken. Nieuwsgierig wat we jou te bieden hebben in Amsterdam? Plan snel een gratis proefles in.


OUTDOOR: 
low intensity bootcamp  •  medium intensity bootcamp  •. high intensity bootcamp  •. power bootcamp

INDOOR: 
crosscamp  •  strength training  •  circuittraining  •. kickboksen  •  yoga

GRATIS PROEFLES     ROOSTER AMSTERDAM

 

Programma's

Graag een programma volgen van een x aantal weken? We hebben het volgende aanbod in Amsterdam. Klik op één van de buttons voor meer informatie over de programma's.

INTRODUCTIE BOOTCAMP   8 WEEKS 2 FABULOUS  8 WEEKS 2 GETTING STRONGER

 

Locaties Amsterdam

Klik op de afbeelding voor een interactieve versie van de map. Bekijk vervolgens het rooster per locatie door op de gewenste locatie te klikken.