The Bootcamp Club Alkmaar

proefmaand // €15,00

onbeperkt sporten

Ervaar eerst, beslis later

 

    • Altijd persoonlijke begeleiding door gecertificeerde trainers
    • Low, medium en high intensity traingen, dus voor iedereen toegankelijk
    • Trainen in de buitenlucht van Alkmaar
     • Vrijblijvende proefmaand voor €15,- 

Contactgegevens

The Bootcamp Club Alkmaar

Bootcampen in Alkmaar? The Bootcamp Club geeft trainingen op verschillende plekken in de stad. Wel zo fijn, toch? Met meer dan tien trainingen in de week, kun je bijna elke dag komen sporten. En dat lekker in de natuur! Een frisse lucht en wisselende omgeving krijg je er gratis bij. Wij zijn dan ook van mening dat er geen enkele training op kan tegen een training in de buitenlucht. 


STAP IN OP HET GEWENSTE NIVEAU
We faciliteren een ruim aanbod aan lessen met verschillende intensiteit. Zo hebben we bijvoorbeeld: low, medium en high intensity bootcamps. Kort gezegd: onder low intensity bootcamp verstaan we een training ingericht voor de beginnende sporter. Conditie en kracht worden op een verantwoorde manier opgebouwd. In de training wisselen we activiteit af met meerdere rustmomenten. Rangschik jij jezelf als een gemiddelde sporter? Doe mee aan de medium intensity bootcamps. Met minder rustmomenten en hogere snelheid. Is niks te gek voor jou en zet jij nog een tandje bij? Daag jezelf maximaal uit met een high intensity bootcamp. Zie je all level bootcamp op het rooster staan? Iedereen kan meedoen. Tijdens de les krijg je verschillende opties; low, medium en high intensity. Train zo zwaar (of licht) als je zelf wilt. 


DE TRAINING 

Onder begeleiding van gecertificeerde trainers, train je in de reguliere bootcamps aan je conditie, kracht, souplesse en explosiviteit. En dat met het eigen lichaam als belangrijkste tool. Fitness- en cardio-oefeningen (intervaltraining) wisselen elkaar af. In korte periode verleg je flink je grenzen. Hierdoor wordt het sporten steeds leuker. We houden niet vast aan een programma, waardoor je gemakkelijk instroomt. Elke training is weer anders, maar natuurlijk komen bepaalde oefeningen altijd terug.


LESSEN IN ALKMAAR
low intensity bootcamp  •  medium intensity bootcamp  •. all  level bootcamp  •.
ROOSTER ALKMAAR

proefmaand // €15,00

proefmaand // €15,00
    • 1 maand onbeperkt sporten
    • reguliere lessen en specials
    • Exclusief voor nieuwe registraties
  • geen inschrijfgeld en stopt automatisch

   Train zo vaak mee als je wilt en krijg een goede indruk van The Bootcamp Club. Kies zelf je stad, park, bootcamp en intensiteit.
Start direct

Programma's

Graag een programma volgen van een x aantal weken? We hebben het volgende aanbod in Alkmaar. Klik op de button voor meer informatie over het programma.

8 WEEKS 2 FABULOUS