12 weeks 2 cover body vrouw

Intensief trainingsprogramma

Exclusief voor vrouwen

12 weken lang

12 WEEKS 2 COVER BODY

Altijd al willen trainen als een covermodel? Zo is dat mogelijk: 12 weeks 2 Cover Body (Womens Edition). Wegens het succes van de 12 weeks 2 Cover Body voor mannen nu ook een programma voor vrouwen!

  • Gebaseerd op een trainingsprogramma voor een cover worthy body
  • Trainingsprogramma exclusief voor vrouwen 
  • Combinatie van HIIT en krachttraining 

PROGRAMMA
- 36 trainingen, drie per week van 60 minuten;
- Twee keer per week krachttraining en één keer per week HIIT;
- Abonnement gedurende de trainingsperiode, waarmee je ongelimiteerd kunt meetrainen bij The Bootcamp Club;
- Kleine groep dus altijd voldoende persoonlijke aandacht van de trainer;
- Vaste trainer/coach gedurende de drie maanden;
- Persoonlijke contact met je trainer en mede trainingsmaatjes middels een speciale Facebook en WhatsApp-groep;
- Twee metingen en fotomomenten;
- Intake met onze The Bootcamp Club voedingscoach;
- Voedingsadvies en persoonlijke begeleiding gedurende drie maanden.

TRAINING          
- 2x per week krachttraining, focust zich vooral op spiergroei. Hiervoor gaan we gebruik maken van barbells, kettlebells et cetera;
- 1x per week HIIT, focust zich op hoge energie en speed. Denk hierbij aan speedladders, jumpropes, rennen et cetera.

PERSOONLIJKE INTAKE
Als je eerste betaling binnen is nemen wij contact met je op om de persoonlijke intake uit te leggen en in te plannen. Ter voorbereiding van je intake vragen wij je een vragenlijst in te vullen. In de vragenlijst geef je antwoord op vragen zoals eventuele blessures, je doel en andere zaken die relevant zijn voor het programma en jouw trainer. Vóór de eerste training vindt de intake plaats. Bij de intake neemt de The Bootcamp Club voedingscoach de vragenlijst met je door, maakt foto’s en doet een meting.

METINGEN & FOTO'S 
Tijdens het programma meten wij je in totaal twee keer (aan het begin en aan het eind van het traject) Naast de metingen maken wij tijdens elke meting foto’s van je lichaam.  Op de foto’s zijn de veranderingen goed zichtbaar. Je ontvangt de meetdetails en foto’s na de meting digitaal.

BEGELEIDING
Tijdens de drie maanden heb je een vaste trainer die jou in de drie maanden coacht naar een zo goed mogelijk resultaat. Je kunt jouw trainer raadplegen voor vragen over voeding, blessures of andere zaken waarbij je zijn/haar expertise bij nodig hebt. Naast het persoonlijke contact met de trainer maken wij een Facebook-groep en/of een WhatsApp-groep aan met alle dames uit het programma zodat jullie ook onderling tips kunnen uitwisselen en vragen kunnen stellen.

VOEDING
Wij starten het programma met een intake en meting onder begeleiding van onze The Bootcamp Club voedingscoach. Op de helft van het traject staat er wederom een persoonlijk gesprek op het programma om het verloop te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden. Tijdens het programma hou je scherp je eigen voeding bij door middel van een voedingsapp.

TARIEF
79 euro per maand (maandelijkse incasso) (totaal = € 237,-)
Je betaalt direct bij inschrijving de eerste maand via IDEAL. Daarna betaal je maandelijks middels automatische incasso voorafgaand aan de trainingsmaand.

Om de persoonlijke begeleiding te waarborgen zijn de plaatsen beperkt. Hier teken jij toch ook voor?

Groningen
Groningen